Vakantieman-kaart is terug: toeristen geen idee waar Nederland ligt

Vakantieman-kaart is terug: toeristen geen idee waar Nederland ligt

Vakantieman-kaart is terug: toeristen geen idee waar Nederland ligt Omroep MAX heeft Vakantieman sinds maandag na jaren weer terug op de buis gebracht. En het legendarische item waarin toeristen hun plaats van bestemming op een kaart moeten aanwijzen, keert hiermee ook terug op televisie. In bovenstaand fragment is te zien dat toeristen wederom grote moeite hebben met bijvoorbeeld het aanwijzen van Nederland, dit levert bijzondere beelden en verhalen op. Bekijk de bloopers van het programma Van Onschatbare Waarde Bekijk deze video » Zoon Linda de Mol treedt op met neef Johnny Bekijk deze video »
TV :
Vakantieman-kaart is terug: toeristen geen idee waar Nederland ligt

Omroep MAX heeft Vakantieman sinds maandag na jaren weer terug op de buis gebracht. En het legendarische item waarin toeristen hun plaats van bestemming op een kaart moeten aanwijzen, keert hiermee ook terug op televisie. In bovenstaand fragment is te zien dat toeristen wederom grote moeite hebben met bijvoorbeeld het aanwijzen van Nederland, dit levert bijzondere beelden en verhalen op.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vakantieman-kaart is terug: toeristen geen idee waar Nederland ligt of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV