Persconferentie Ronald Koeman over voorbereiding Nederlands elftal

Persconferentie Ronald Koeman over voorbereiding Nederlands elftal

Persconferentie Ronald Koeman over voorbereiding Nederlands elftal Ronald Koeman blikt tijdens een persconferentie vooruit op de wedstrijd van het Nederlands elftal voor de Nations League. Oranje speelt 6 juni tegen Engeland, en is nu al druk met de voorbereidingen bezig. De bondscoach praat onder meer over de prestaties van Ajax en de training van de spelers. Bekijk de persconferentie in bovenstaande video. Veronica Inside: 'Peter Bosz is de opvolger van Koeman' Bekijk deze video » Matthijs de Ligt over belangrijk duel in Nations League Bekijk deze video »
Voetbal :
Persconferentie Ronald Koeman over voorbereiding Nederlands elftal

Ronald Koeman blikt tijdens een persconferentie vooruit op de wedstrijd van het Nederlands elftal voor de Nations League. Oranje speelt 6 juni tegen Engeland, en is nu al druk met de voorbereidingen bezig. De bondscoach praat onder meer over de prestaties van Ajax en de training van de spelers. Bekijk de persconferentie in bovenstaande video.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Persconferentie Ronald Koeman over voorbereiding Nederlands elftal of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV