Drie doden in een drugslab in België

Drie doden in een drugslab in België

Bij een drugslab in België zijn de lichamen van drie jonge mannen gevonden. De mannen waren amfetamine aan het koken, waarbij giftige gassen zijn vrijgekomen.

De drie mannen zijn om het leven gekomen doordat er teveel koolmonoxide in de lucht kwam. Door een slechte ventilatie is de koolmonoxide zich gaan ophopen en zijn de mannen gestikt.

De politie ziet vaker zulke incidenten. Het bereiden van deze synthetische drugs is extreem gevaarlijk. Vaak wordt er geen rekening gehouden met de veiligheid van de criminelen zelf en de omgeving. Zo werd er in Eindhoven een vrachtwagen drugsafval in de fik gezet.

Wil je meer Opsporing Verzocht bekijken? Kijk dan hier voor meer video's op Gids.tv.

Drie doden in een drugslab in België Bij een drugslab in België zijn de lichamen van drie jonge mannen gevonden. De mannen waren amfetamine aan het koken, waarbij giftige gassen zijn vrijgekomen. De drie mannen zijn om het leven gekomen doordat er teveel koolmonoxide in de lucht kwam. Door een slechte ventilatie is de koolmonoxide zich gaan ophopen en zijn de mannen gestikt. De politie ziet vaker zulke incidenten. Het bereiden van deze synthetische drugs is extreem gevaarlijk. Vaak wordt er geen rekening gehouden met de veiligheid van de criminelen zelf en de omgeving. Zo werd er in Eindhoven een vrachtwagen drugsafval in de fik gezet. Wil je meer Opsporing Verzocht bekijken? Kijk dan hier voor meer video's op Gids.tv. Onderzoek naar de dood van de 53-jarige Bart van Betuw Bekijk deze video » Overvallers mishandelen 55-jarige man in Amsterdam Bekijk deze video »
TV :
Drie doden in een drugslab in België
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Drie doden in een drugslab in België of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV