Dave en Donny Roelvink smeren billen van gasten in met zonnebrand

Dave en Donny Roelvink smeren billen van gasten in met zonnebrand

Donny en Dave Roelvink nemen hun taak in het programma De Roelvinkjes Passen Op De Winkel heel serieus. Als ze aan de slag gaan voor een B&B in Italië, smeren ze hun gasten zelfs in met zonnebrand, zo is te zien in onderstaand fragment. Verschil moet er zijn, zo is Dave behoorlijk jaloers als Donny de billen van een mooie dame insmeert.

De Roelvinkjes Passen Op De Winkel is elke dinsdag om 20.30 uur te zien bij SBS 6. Je kunt elke aflevering van De Roelvinkjes Passen Op De Winkel terugkijken bij Gids.tv.

Dave en Donny Roelvink smeren billen van gasten in met zonnebrand Donny en Dave Roelvink nemen hun taak in het programma De Roelvinkjes Passen Op De Winkel heel serieus. Als ze aan de slag gaan voor een B&B in Italië, smeren ze hun gasten zelfs in met zonnebrand, zo is te zien in onderstaand fragment. Verschil moet er zijn, zo is Dave behoorlijk jaloers als Donny de billen van een mooie dame insmeert. De Roelvinkjes Passen Op De Winkel is elke dinsdag om 20.30 uur te zien bij SBS 6. Je kunt elke aflevering van De Roelvinkjes Passen Op De Winkel terugkijken bij Gids.tv. Donny en Dave Roelvink ontroerd door eenzame ouderen Bekijk deze video » Donny Roelvink: "Anabolen zijn superinteressant" Bekijk deze video »
TV :
Dave en Donny Roelvink smeren billen van gasten in met zonnebrand
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dave en Donny Roelvink smeren billen van gasten in met zonnebrand of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV