Mr. Frank Visser: Hoe Is Het Nu Met?: Conny in tranen

Mr. Frank Visser: Hoe Is Het Nu Met?: Conny in tranen

In Mr. Frank Visser: Hoe Is Het Nu Met? keert Viktor Brand terug bij buren die eerder in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak te zien waren. In onderstaande video een vooruitblik, waarin te zien is dat niet voor iedereen de problemen na het bezoek van de rechter zijn opgelost. Zo vloeien er dikke tranen bij Conny, omdat haar situatie naar eigen zeggen uitzichtloos is en ze zo snel mogelijk weg wil.

Mr. Frank Visser: Hoe Is Het Nu Met? is elke woensdag om 21.30 uur te zien bij SBS 6. Je kunt elke aflevering van Mr. Frank Visser: Hoe Is Het Nu Met? terugkijken bij Gids.tv.

<em>Mr. Frank Visser: Hoe Is Het Nu Met?</em>: Conny in tranen In Mr. Frank Visser: Hoe Is Het Nu Met? keert Viktor Brand terug bij buren die eerder in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak te zien waren. In onderstaande video een vooruitblik, waarin te zien is dat niet voor iedereen de problemen na het bezoek van de rechter zijn opgelost. Zo vloeien er dikke tranen bij Conny, omdat haar situatie naar eigen zeggen uitzichtloos is en ze zo snel mogelijk weg wil. Bekijk ook Heftige bedreigingen in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak Bekijk deze video » Mr. Frank Visser: Hoe Is Het Nu Met? is elke woensdag om 21.30 uur te zien bij SBS 6. Je kunt elke aflevering van Mr. Frank Visser: Hoe Is Het Nu Met? terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Mr. Frank Visser: Hoe Is Het Nu Met?: Conny in tranen
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Mr. Frank Visser: Hoe Is Het Nu Met?: Conny in tranen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV