Samantha Stroombergen wint BookSpot Gouden Strop 2019

Samantha Stroombergen wint BookSpot Gouden Strop 2019

<em>Samantha Stroombergen</em> wint BookSpot Gouden Strop 2019 Samantha Stroombergen heeft de BookSpot Gouden Strop 2019 in de wacht gesleept. Anniko van Santen maakte de winnaar van de prijs voor het beste Nederlandstalige spannende boek bekend in 5 Uur Live. Stroombergen wint de prijs en 20.000 euro voor haar boek De Witte Kamer. Bekijk de uitreiking van de BookSpot Gouden Strop 2019 in de video hierboven. Noorse prinses Märtha Louise open over heftige jeugd Bekijk deze video » Fajah Lourens brengt boek uit met Donny Roelvink Bekijk deze video »
Nieuws :
Samantha Stroombergen wint BookSpot Gouden Strop 2019

Samantha Stroombergen heeft de BookSpot Gouden Strop 2019 in de wacht gesleept. Anniko van Santen maakte de winnaar van de prijs voor het beste Nederlandstalige spannende boek bekend in 5 Uur Live. Stroombergen wint de prijs en 20.000 euro voor haar boek De Witte Kamer. Bekijk de uitreiking van de BookSpot Gouden Strop 2019 in de video hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samantha Stroombergen wint BookSpot Gouden Strop 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV