Kiki Bertens moet met tranen in de ogen opgeven op Roland Garros

Kiki Bertens moet met tranen in de ogen opgeven op Roland Garros

Kiki Bertens beleefde vandaag misschien wel de meest traumatische dag uit haar tenniscarrière. Ze ging als één van de favorieten naar Roland Garros, maar moet in de tweede ronde opgeven vanwege een vermoedelijke buikgriep.

Geen energie
In gesprek met medici geeft Bertens aan "totaal geen power" te hebben, iets dat vlak voor haar wedstrijd tegen Viktoria Kuzmova begon. Ze trilt ook de hele tijd "als een gek". Door deze vermoedelijke buikgroep verlaat Bertens de baan in Parijs in tranen.

Bekijk het fragment hieronder.

Kiki Bertens moet met tranen in de ogen opgeven op Roland Garros Kiki Bertens beleefde vandaag misschien wel de meest traumatische dag uit haar tenniscarrière. Ze ging als één van de favorieten naar Roland Garros, maar moet in de tweede ronde opgeven vanwege een vermoedelijke buikgriep. Samenvatting Kiki Bertens - Pauline Parmentier (Roland Garros) Bekijk deze video » Geen energieIn gesprek met medici geeft Bertens aan "totaal geen power" te hebben, iets dat vlak voor haar wedstrijd tegen Viktoria Kuzmova begon. Ze trilt ook de hele tijd "als een gek". Door deze vermoedelijke buikgroep verlaat Bertens de baan in Parijs in tranen. Bekijk het fragment hieronder.
Tennis :
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kiki Bertens moet met tranen in de ogen opgeven op Roland Garros of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: wedstrijd, tennis, parijs, Roland Garros, kiki bertens, buikgriep, fragment, energie, baan, gesprek, tweede ronde

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.