Martien (Chateau Meiland) was gewaarschuwd voor 'azijnpissers'

Martien (Chateau Meiland) was gewaarschuwd voor 'azijnpissers'

Martien en Erica werden voor ze meededen aan Ik Vertrek gewaarschuwd voor 'azijnpissers'. Het realitystel, dat nu te zien is in Chateau Meiland, kreeg in het begin veel negatieve opmerkingen, bijvoorbeeld over Martien's geaardheid.

'Wat raar allemaal'
Toen vond hij dat vervelend, maar de flamboyante Martien kijkt er nu anders naar als mensen nare opmerkingen maken. "Die zitten waarschijnlijk helemaal niet lekker in hun vel, of die hebben geen leuk werk", vertelt hij in onderstaande video in Pauw. "Dan denk ik: wat raar allemaal."

Pauw is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Pauw terugkijken bij Gids.tv.

Martien (Chateau Meiland) was gewaarschuwd voor 'azijnpissers' Martien en Erica werden voor ze meededen aan Ik Vertrek gewaarschuwd voor 'azijnpissers'. Het realitystel, dat nu te zien is in Chateau Meiland, kreeg in het begin veel negatieve opmerkingen, bijvoorbeeld over Martien's geaardheid. Bekijk ook Chateau Meiland: 'toch al oude' Martien wil asbest zelf opruimen Bekijk deze video » 'Wat raar allemaal'Toen vond hij dat vervelend, maar de flamboyante Martien kijkt er nu anders naar als mensen nare opmerkingen maken. "Die zitten waarschijnlijk helemaal niet lekker in hun vel, of die hebben geen leuk werk", vertelt hij in onderstaande video in Pauw. "Dan denk ik: wat raar allemaal." Pauw is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Pauw terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Martien (Chateau Meiland) was gewaarschuwd voor 'azijnpissers' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: huwelijk, npo, tv-programma, erica, martien, opmerkingen, gewaarschuwd, video, vertrek, werk, npo 1, ik vertrek, terugkijken, geaardheid, pauw, chateau meiland


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV