Toby Alderweireld wilde Champions League-finale spelen tegen Ajax

Toby Alderweireld wilde Champions League-finale spelen tegen Ajax

Toby Alderweireld had graag gezien dat hij de Champions League-finale tegen Ajax had gespeeld. Dat zegt de oud-Ajacied in onderstaande video van de NOS.

Alderweireld zegt Sorry
Alderweireld beseft goed dat hij en zijn club Tottenham Hotspur Ajax veel pijn hebben gedaan door in de laatste minuut van de halve finale de Amsterdammers te verslaan. "Sorry", aldus Alderweireld. "Dit is topvoetbal, maar ik had liever dat we samen de finale hadden kunnen spelen."

De finale van de Champions League is op zaterdag 1 juni om 21.00 uur live op tv te zien bij Veronica, Ziggo Sport en Ziggo Sport Select.

Toby Alderweireld wilde Champions League-finale spelen tegen Ajax Toby Alderweireld had graag gezien dat hij de Champions League-finale tegen Ajax had gespeeld. Dat zegt de oud-Ajacied in onderstaande video van de NOS. Bekijk ook Ajax kijkt vol trots terug op Champions League-avontuur Bekijk deze video » Alderweireld zegt SorryAlderweireld beseft goed dat hij en zijn club Tottenham Hotspur Ajax veel pijn hebben gedaan door in de laatste minuut van de halve finale de Amsterdammers te verslaan. "Sorry", aldus Alderweireld. "Dit is topvoetbal, maar ik had liever dat we samen de finale hadden kunnen spelen." De finale van de Champions League is op zaterdag 1 juni om 21.00 uur live op tv te zien bij Veronica, Ziggo Sport en Ziggo Sport Select.
Voetbal :
Toby Alderweireld wilde Champions League-finale spelen tegen Ajax
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Toby Alderweireld wilde Champions League-finale spelen tegen Ajax of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV