Humberto Tan blij met kijkcijfers Ondertussen In Nederland

Humberto Tan blij met kijkcijfers Ondertussen In Nederland

<em>Humberto Tan</em> blij met kijkcijfers <em>Ondertussen In Nederland</em> Humberto Tan is zeer tevreden met de kijkcijfers van zijn nieuwe programma Ondertussen In Nederland. “We hadden 900.000 kijkers ofzo, dat is prima”, zegt de presentator in bovenstaande video van Koffietijd over de eerste aflevering van afgelopen zaterdag. Humberto en Luuk verliefd?In de beelden is ook te zien hoe goed Tan een klik heeft met Luuk Ikink. De twee, die eerder samenwerkten in RTL Late Night, klikken zo goed met elkaar dat het bijna lijkt alsof ze verliefd zijn als ze elkaar ophemelen. Ondertussen In Nederland is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Ondertussen In Nederland terugkijken bij Gids.tv. Humberto Tan mist RTL Late Night niet meer Bekijk deze video » Memphis Depay in diepte-interview met Humberto Tan: "Ik had geen macht om iets te doen" Bekijk deze video »
TV :
Humberto Tan blij met kijkcijfers Ondertussen In Nederland

Humberto Tan is zeer tevreden met de kijkcijfers van zijn nieuwe programma Ondertussen In Nederland. “We hadden 900.000 kijkers ofzo, dat is prima”, zegt de presentator in bovenstaande video van Koffietijd over de eerste aflevering van afgelopen zaterdag.

Humberto en Luuk verliefd?
In de beelden is ook te zien hoe goed Tan een klik heeft met Luuk Ikink. De twee, die eerder samenwerkten in RTL Late Night, klikken zo goed met elkaar dat het bijna lijkt alsof ze verliefd zijn als ze elkaar ophemelen.

Ondertussen In Nederland is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Ondertussen In Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto Tan blij met kijkcijfers Ondertussen In Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen