Samenvatting Nederland - Polen (Nations League, volleybal)

Samenvatting Nederland - Polen (Nations League, volleybal)

Samenvatting Nederland - Polen (Nations League, volleybal) De Nederlandse volleybaldames blijven in de internationale competitie Nations League op twee zeges staan. Oranje verloor donderdag (30 mei) voor eigen publiek met 3-1 van Polen. Het was de derde en laatste wedstrijd in Apeldoorn voor Oranje, dat eerder deze week van Brazilië verloor en won van Bulgarije. Samenvatting Nederland - Brazilië (European League, volleybal) Bekijk deze video »
Sport

De Nederlandse volleybaldames blijven in de internationale competitie Nations League op twee zeges staan. Oranje verloor donderdag (30 mei) voor eigen publiek met 3-1 van Polen.

Het was de derde en laatste wedstrijd in Apeldoorn voor Oranje, dat eerder deze week van Brazilië verloor en won van Bulgarije.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Nederland - Polen (Nations League, volleybal) of klik hier als je dit een leuke video vindt:

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.