Komt Donald Trump echt naar Terneuzen?

Komt Donald Trump echt naar Terneuzen?

Komt Donald Trump echt naar Terneuzen? Koning Willem-Alexander heeft president Donald Trump uitgenodigd voor de herdenking van de Slag om de Schelde. Een bijzondere uitnodiging, en er bestaat flinke twijfel of Trump op de uitnodiging in gaat. Maar als hij dan toch komt; wat betekent dat voor ons land? Editie NL is elke weekdag om 18.15 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Editie NL terugkijken bij Gids.tv. Donald Trump: 'Van windmolens krijg je kanker' Bekijk deze video » Ruzie tussen Donald Trump en Nancy Pelosi: "Ze is gek geworden" Bekijk deze video »
Politiek :

Koning Willem-Alexander heeft president Donald Trump uitgenodigd voor de herdenking van de Slag om de Schelde. Een bijzondere uitnodiging, en er bestaat flinke twijfel of Trump op de uitnodiging in gaat. Maar als hij dan toch komt; wat betekent dat voor ons land?

Editie NL is elke weekdag om 18.15 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Editie NL terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Komt Donald Trump echt naar Terneuzen? of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: herdenking, president, koning, koning willem alexander, tv-programma, terneuzen, schelde, slag om de schelde, Donald Trump, video, rtl, geld, editie nl, president trump, rtl 4, terugkijken

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.