Shane Kluivert: "Het liefst wil ik bij mijn moeder wonen"

Shane Kluivert: "Het liefst wil ik bij mijn moeder wonen"

Peter van der Vorst brengt in Van der Vorst Ziet Sterren een bezoekje aan de familie Kluivert. Hij spreekt met de 11-jarige Shane over zijn plannen voor de toekomst: "Het liefst wil ik bij mijn moeder wonen."

Voetbalinternaat?
Dat Shane het voetbaltalent van zijn vader Patrick heeft is al langer duidelijk, hij speelt inmiddels bij FC Barcelona. Maar hoe gaat hij aan de top blijven en wat wil hij daar allemaal voor doen en laten? "Het liefst wil ik bij mijn moeder wonen. Maar als het echt zou moeten dan zou ik wel in een voetbalinternaat gaan wonen."

Koken?
De jonge Kluivert, die al meer dan 300.000 volgers op Instagram heeft, geniet ook enorm van koken maar dat is niet wat hij uiteindelijk wil gaan doen: "Ik vind koken heel leuk als hobby. Maar ik wil uiteindelijk voetballer worden." Bekijk het hele fragment, waarin Shane ook antwoord geeft op de vraag of hij al een vriendin heeft, onder aan deze pagina.

<em>Shane Kluivert</em>: &quot;Het liefst wil ik bij mijn moeder wonen&quot; Peter van der Vorst brengt in Van der Vorst Ziet Sterren een bezoekje aan de familie Kluivert. Hij spreekt met de 11-jarige Shane over zijn plannen voor de toekomst: "Het liefst wil ik bij mijn moeder wonen." Voetbalinternaat?Dat Shane het voetbaltalent van zijn vader Patrick heeft is al langer duidelijk, hij speelt inmiddels bij FC Barcelona. Maar hoe gaat hij aan de top blijven en wat wil hij daar allemaal voor doen en laten? "Het liefst wil ik bij mijn moeder wonen. Maar als het echt zou moeten dan zou ik wel in een voetbalinternaat gaan wonen." Koken?De jonge Kluivert, die al meer dan 300.000 volgers op Instagram heeft, geniet ook enorm van koken maar dat is niet wat hij uiteindelijk wil gaan doen: "Ik vind koken heel leuk als hobby. Maar ik wil uiteindelijk voetballer worden." Bekijk het hele fragment, waarin Shane ook antwoord geeft op de vraag of hij al een vriendin heeft, onder aan deze pagina. Bekijk ook Kookboek Shane Kluivert gaat internationaal Bekijk deze video »
TV :
Shane Kluivert: "Het liefst wil ik bij mijn moeder wonen"
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Shane Kluivert: "Het liefst wil ik bij mijn moeder wonen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV