Married At First Sight: Monique hoort niets meer van Ronald

Married At First Sight: Monique hoort niets meer van Ronald

<em>Married At First Sight</em>: Monique hoort niets meer van Ronald Zondagavond is er weer een nieuwe aflevering van Married At First Sight te zien. De kijkers gaan erachter komen dat het steeds beter gaat tussen Mirjam en Pascal: de kersverse bruid neemt zelfs het initiatief tot een zoen. Ook wordt er een bezoek gebracht aan Monique: "Het is me wel een beetje tegengevallen dat ik na maandagmiddag geen enkel teken van leven van Ronald meer heb gehad". Bekijk de beelden hierboven. Married at First Sight is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Married At First Sight: Ronald en Monique hebben gezoend Bekijk deze video » Married At First Sight: Ronald wil scheiden van Monique Bekijk deze video »
TV :
Married At First Sight: Monique hoort niets meer van Ronald

Zondagavond is er weer een nieuwe aflevering van Married At First Sight te zien. De kijkers gaan erachter komen dat het steeds beter gaat tussen Mirjam en Pascal: de kersverse bruid neemt zelfs het initiatief tot een zoen. Ook wordt er een bezoek gebracht aan Monique: "Het is me wel een beetje tegengevallen dat ik na maandagmiddag geen enkel teken van leven van Ronald meer heb gehad". Bekijk de beelden hierboven.

Married at First Sight is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Married At First Sight: Monique hoort niets meer van Ronald of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV