De beste films van zomer 2019 volgens filmkenner Dennis Alink

De beste films van zomer 2019 volgens filmkenner Dennis Alink

De beste films van zomer 2019 volgens filmkenner <em>Dennis Alink</em> Filmkenner Dennis Alink is bij 5 Uur Live om te vertellen welke films de potentie hebben om te hits van de zomer van 2019 te worden. Er zijn twee (totaal verschillende) films die er wat hem betreft uitspringen en die ondanks de zon veel mensen naar de bioscoop zullen trekken: De live action-versie van The Lion KingThe Lion King is natuurlijk al een bekende animatiefilm van Disney, maar de live action-versie belooft minstens zo spectaculair te worden. Alleen de trailer is volgens Alink al geweldig en het mooie is dat je ook weer de muziek van Elton John in de film kunt horen. The Lion King Official Trailer Der Goldene HandschuhDer Goldene Handschuh is een spannende Duitse thriller die draait om een seriemoordenaar die slachtoffers in het café Der Goldene Handschuh oppikt. Geen charmante moordenaar, maar een onopvallende griezel die zijn slachtoffers en kijkers van de film de stuipen op het lijf jaagt. The Golden Glove, Der Goldene Handschuh
Film :
De beste films van zomer 2019 volgens filmkenner Dennis Alink

Filmkenner Dennis Alink is bij 5 Uur Live om te vertellen welke films de potentie hebben om te hits van de zomer van 2019 te worden. Er zijn twee (totaal verschillende) films die er wat hem betreft uitspringen en die ondanks de zon veel mensen naar de bioscoop zullen trekken:

De live action-versie van The Lion King
The Lion King is natuurlijk al een bekende animatiefilm van Disney, maar de live action-versie belooft minstens zo spectaculair te worden. Alleen de trailer is volgens Alink al geweldig en het mooie is dat je ook weer de muziek van Elton John in de film kunt horen.

Der Goldene Handschuh
Der Goldene Handschuh is een spannende Duitse thriller die draait om een seriemoordenaar die slachtoffers in het café Der Goldene Handschuh oppikt. Geen charmante moordenaar, maar een onopvallende griezel die zijn slachtoffers en kijkers van de film de stuipen op het lijf jaagt.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De beste films van zomer 2019 volgens filmkenner Dennis Alink of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV