Game of Thrones: dit is de virtual reality game

Game of Thrones: dit is de virtual reality game

Game of Thrones: dit is de virtual reality game Fans van Game Of Thrones kunnen hun hart ophalen. De serie is dan wel gestopt, maar er komen genoeg producten aan die in het teken staan van deze populaire serie. Denk bijvoorbeeld aan een virtual reality game. Virtual reality experienceGame of Thrones: Beyond the Wall is game die een 'virtual reality experience' wordt genoemd. Deze game is nu beschikbaar op Viveport Infinity. Bekijk de beelden van het spel in de video hierboven. HBO zegt sorry voor koffiebeker Starbucks in Game Of Thrones Bekijk deze video » Fans treuren om einde Game of Thrones Bekijk deze video »
Entertainment

Fans van Game Of Thrones kunnen hun hart ophalen. De serie is dan wel gestopt, maar er komen genoeg producten aan die in het teken staan van deze populaire serie. Denk bijvoorbeeld aan een virtual reality game.

Virtual reality experience
Game of Thrones: Beyond the Wall is game die een 'virtual reality experience' wordt genoemd. Deze game is nu beschikbaar op Viveport Infinity. Bekijk de beelden van het spel in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Game of Thrones: dit is de virtual reality game of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: game of thrones, spel, trailer, gestopt, serie, hbo, ophalen, reality, virtual, video, virtual-reality, gameofthrones, fans, beyond, game, producten, the wall

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.