Tips tegen hitte voor bezoekers festivals

Tips tegen hitte voor bezoekers festivals

Tips tegen hitte voor bezoekers festivals Dit weekend stijgt het kwik naar tropische temperaturen. Aangezien er meerdere festivals plaatsvinden in Nederland, is het belangrijk voor bezoekers om zich hier goed op voor te bereiden. In bovenstaande video van Editie NL worden verschillende tips gegeven om je op een veilige manier te wapenen tegen de hitte. Zangeres Maan viert de vrijheid op verschillende bevrijdingsfestivals Bekijk deze video » Geen lachgas meer op festivals Bekijk deze video »
Amusement :

Dit weekend stijgt het kwik naar tropische temperaturen. Aangezien er meerdere festivals plaatsvinden in Nederland, is het belangrijk voor bezoekers om zich hier goed op voor te bereiden. In bovenstaande video van Editie NL worden verschillende tips gegeven om je op een veilige manier te wapenen tegen de hitte.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tips tegen hitte voor bezoekers festivals of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: nederland, festivals, hitte, hulpverleners, feesten, waarschuwen, weekend, video, maatregelen, editie nl, tips

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.