Willibrord Frequin heeft eigen begrafenis al uitgedacht

Willibrord Frequin heeft eigen begrafenis al uitgedacht

<em>Willibrord Frequin</em> heeft eigen begrafenis al uitgedacht Willibrord Frequin was gisterenavond te gast bij Pauw om zijn favoriete tv-fragmenten te behandelen. Hij heeft echter ook een scoop voor Jeroen Pauw... Hij vertelt over de gang van zaken tijdens zijn begrafenis. "Ik word op een huifkar gehesen, met vier paarden. Dan gaan we naar de basiliek in Laren, erg sjiek. Dan komt er een groot koor en er wordt een film over mij vertoond. Die is al gemaakt. Dan sluiten we af in mijn vaste restaurant. Daar komt een kist te staan, een platte. Dan kunnen de glazen er op te staan." Pauw is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Pauw terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Wilfred Genee: "Ik moet chemie met Hélène Hendriks gaan vinden" Bekijk deze video » Willibrord Frequin vindt Married At First Sight wanstaltig Bekijk deze video »
Talkshow :
Willibrord Frequin heeft eigen begrafenis al uitgedacht

Willibrord Frequin was gisterenavond te gast bij Pauw om zijn favoriete tv-fragmenten te behandelen. Hij heeft echter ook een scoop voor Jeroen Pauw...

Hij vertelt over de gang van zaken tijdens zijn begrafenis. "Ik word op een huifkar gehesen, met vier paarden. Dan gaan we naar de basiliek in Laren, erg sjiek. Dan komt er een groot koor en er wordt een film over mij vertoond. Die is al gemaakt. Dan sluiten we af in mijn vaste restaurant. Daar komt een kist te staan, een platte. Dan kunnen de glazen er op te staan."

Pauw is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Pauw terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Willibrord Frequin heeft eigen begrafenis al uitgedacht of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV