Eerste beelden Toppers in Concert 2019

Eerste beelden Toppers in Concert 2019

Eerste beelden Toppers in Concert 2019 Het is alweer de vijftiende keer dat de Toppers de Amsterdamse Arena op zijn kop zetten. Jan Smit, René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom proberen rekening te houden met wat de fans willen horen en zien, zo vertellen ze. Dat is ze meer dan gelukt. Bekijk de eerste beelden en een interview met het vrolijke kwartet hierboven. Bekijk ook De Toppers over 15 jaar De Toppers Bekijk deze video » René Froger emotioneel door Amsterdamse erepenning Bekijk deze video » Gekte rond 15 jaar Toppers-concerten barst los Bekijk deze video »
Nieuws :

Het is alweer de vijftiende keer dat de Toppers de Amsterdamse Arena op zijn kop zetten. Jan Smit, René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom proberen rekening te houden met wat de fans willen horen en zien, zo vertellen ze. Dat is ze meer dan gelukt. Bekijk de eerste beelden en een interview met het vrolijke kwartet hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eerste beelden Toppers in Concert 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: amsterdam, interview, concert, gerard joling, arena, jan smit, toppers, fans, jeroen van der boom, telegraaf, de telegraaf, eerste beelden, de toppers

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.