Zo werd Nienke Plas ten huwelijk gevraagd

Zo werd Nienke Plas ten huwelijk gevraagd

Zo werd Nienke Plas ten huwelijk gevraagd Nienke Plas heeft de beelden van haar huwelijksaanzoek online gezet. Bekijk de bovenstaande vlog van de comédienne om te zien hoe Resley zijn geliefde ten huwelijk vraagt. Het aanzoek is te zien in de dertiende minuut. Ik Ga Trouwen OuweIn de vlog is niet alleen het aanzoek te zien, maar ook hoe Resley de voorbereidingen treft. Hij vertelt waarom hij wil trouwen en neemt voor de verandering de vlog over van Nienke om alles in aanloop naar het grote moment te zien. Alles omtrent het huwelijk is vanaf nu online te volgen in de serie Ik Ga Trouwen Ouwe. Aanzoek in DubaiResley en Nienke waren op vakantie in Dubai, dit leek hem een geweldige plek om Nienke maandag te vragen of ze met hem wil trouwen. De twee zijn al elf jaar bij elkaar en hebben samen een zoon, die ook bij het huwelijksaanzoek aanwezig was. Nienke Plas vertelt over haar programma Pretty & Single Bekijk deze video » Nienke Plas vertelt in Drunk History over het faillissement van Marco Borsato Bekijk deze video »
Entertainment :
Zo werd Nienke Plas ten huwelijk gevraagd

Nienke Plas heeft de beelden van haar huwelijksaanzoek online gezet. Bekijk de bovenstaande vlog van de comédienne om te zien hoe Resley zijn geliefde ten huwelijk vraagt. Het aanzoek is te zien in de dertiende minuut.

Ik Ga Trouwen Ouwe
In de vlog is niet alleen het aanzoek te zien, maar ook hoe Resley de voorbereidingen treft. Hij vertelt waarom hij wil trouwen en neemt voor de verandering de vlog over van Nienke om alles in aanloop naar het grote moment te zien. Alles omtrent het huwelijk is vanaf nu online te volgen in de serie Ik Ga Trouwen Ouwe.

Aanzoek in Dubai
Resley en Nienke waren op vakantie in Dubai, dit leek hem een geweldige plek om Nienke maandag te vragen of ze met hem wil trouwen. De twee zijn al elf jaar bij elkaar en hebben samen een zoon, die ook bij het huwelijksaanzoek aanwezig was.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zo werd Nienke Plas ten huwelijk gevraagd of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV