Huis balanceert op klif van 15 meter hoog

Huis balanceert op klif van 15 meter hoog

Huis balanceert op klif van 15 meter hoog In de Amerikaanse staat Wisconsin balanceert een huis op 15 meter hoogte op de rand van een klif. Een stevige storm heeft de grond onder het huis weggeblazen, waardoor de woning op het randje bungelt. Bungelend huisDe grond brokkelt steeds verder af en het is afwachten tot het huis naar beneden stort. Vanwege asbest en loodverf kunnen ze het huis niet in het meer laten vallen. Bekijk de beelden van het bungelende huis in bovenstaande video van RTL Nieuws. Zenuwslopende beelden: man beklimt Eiffeltoren via buitenkant Bekijk deze video » Heftige beelden: tornado's en overstromingen in de Verenigde Staten Bekijk deze video »
Nieuws :
Huis balanceert op klif van 15 meter hoog

In de Amerikaanse staat Wisconsin balanceert een huis op 15 meter hoogte op de rand van een klif. Een stevige storm heeft de grond onder het huis weggeblazen, waardoor de woning op het randje bungelt.

Bungelend huis
De grond brokkelt steeds verder af en het is afwachten tot het huis naar beneden stort. Vanwege asbest en loodverf kunnen ze het huis niet in het meer laten vallen. Bekijk de beelden van het bungelende huis in bovenstaande video van RTL Nieuws.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Uitstel van Executie
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Huis balanceert op klif van 15 meter hoog of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV