Jeroen Pauw geniet van knallende ruzie in talkshow

Jeroen Pauw geniet van knallende ruzie in talkshow

Jeroen Pauw is natuurlijk de talkshowkenner bij uitstek. Het is dan ook een uitstekende gast om uit te nodigen in je nieuwe talkshow als je om tips verlegen zit. In Café Hendriks & Genee zegt hij wel van een knallend gesprek in een talkshow te houden: "Dat is leuke tv."

Geheim van goede samenwerking
"Je bent de koning van de Nederlandse talkshow". Een betere introductie dan deze van Wilfred Genee kan Jeroen Pauw zich natuurlijk niet wensen. "Wat is het geheim van een goede samenwerking?", vraagt Genee zich af, die doelt op eerdere samenwerkingen van Pauw met Paul Witteman en Eva Jinek. "Ik denk dat het geheim is dat je elkaar niet de bal moet afpakken en ervan moet genieten als de ander goed bezig is. Je moet het elkaar gewoon gunnen."

Ruzie Jan Roos en Eva Jinek
Hij kan ook wel genieten van een mooie ruzie op tv, zoals Jan Roos en Eva Jinek die een keer hadden in een uitzending over de verkiezingen. "Dan vind ik het heerlijk om achterover te zitten en te denken: leuke tv." Bekijk het hele fragment onder aan deze pagina.

Jeroen Pauw geniet van knallende ruzie in talkshow Jeroen Pauw is natuurlijk de talkshowkenner bij uitstek. Het is dan ook een uitstekende gast om uit te nodigen in je nieuwe talkshow als je om tips verlegen zit. In Café Hendriks & Genee zegt hij wel van een knallend gesprek in een talkshow te houden: "Dat is leuke tv." Geheim van goede samenwerking"Je bent de koning van de Nederlandse talkshow". Een betere introductie dan deze van Wilfred Genee kan Jeroen Pauw zich natuurlijk niet wensen. "Wat is het geheim van een goede samenwerking?", vraagt Genee zich af, die doelt op eerdere samenwerkingen van Pauw met Paul Witteman en Eva Jinek. "Ik denk dat het geheim is dat je elkaar niet de bal moet afpakken en ervan moet genieten als de ander goed bezig is. Je moet het elkaar gewoon gunnen." Ruzie Jan Roos en Eva JinekHij kan ook wel genieten van een mooie ruzie op tv, zoals Jan Roos en Eva Jinek die een keer hadden in een uitzending over de verkiezingen. "Dan vind ik het heerlijk om achterover te zitten en te denken: leuke tv." Bekijk het hele fragment onder aan deze pagina. Bekijk ook Frans Duijts opent nieuwe talkshow Wilfred Genee en Hélène Hendriks Bekijk deze video »
TV :
Jeroen Pauw geniet van knallende ruzie in talkshow
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jeroen Pauw geniet van knallende ruzie in talkshow of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV