"Dione de Graaff en Nathan Rutjes kandidaten nieuw seizoen Wie is de Mol?"

"Dione de Graaff en Nathan Rutjes kandidaten nieuw seizoen Wie is de Mol?"

Voor de 'Molloten' - de fanatiekste volgers van Wie is de Mol? - is het een traditie: proberen te achterhalen wie de kandidaten in het nieuwe seizoen zullen zijn. Over een paar namen zijn ze al vrij zeker, onder wie sportpresentatrice Dione de Graaff en oud-voetballer Nathan Rutjes.

Nieuwe kans Ron Boszhard?
Er gaan ook geruchten dat Ron Boszhard een nieuwe kans krijgt. Het is een jubileumseizoen voor Wie is de Mol? (het is de twintigste editie) en Boszhard had een "lullige exit", waardoor veel fans hem graag terugzien. Verder lijken de Molloten ook vrij zeker te zijn van de deelname van presentatrice Leonie ter Braak.

Bekijk het hele fragment hieronder.

"Dione de Graaff en Nathan Rutjes kandidaten nieuw seizoen Wie is de Mol?" Voor de 'Molloten' - de fanatiekste volgers van Wie is de Mol? - is het een traditie: proberen te achterhalen wie de kandidaten in het nieuwe seizoen zullen zijn. Over een paar namen zijn ze al vrij zeker, onder wie sportpresentatrice Dione de Graaff en oud-voetballer Nathan Rutjes. Wie Is De Mol: zijn dit de nieuwe kandidaten? Bekijk deze video » Nieuwe kans Ron Boszhard?Er gaan ook geruchten dat Ron Boszhard een nieuwe kans krijgt. Het is een jubileumseizoen voor Wie is de Mol? (het is de twintigste editie) en Boszhard had een "lullige exit", waardoor veel fans hem graag terugzien. Verder lijken de Molloten ook vrij zeker te zijn van de deelname van presentatrice Leonie ter Braak. Bekijk het hele fragment hieronder.
Wie is de Mol? :
"Dione de Graaff en Nathan Rutjes kandidaten nieuw seizoen Wie is de Mol?"
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op "Dione de Graaff en Nathan Rutjes kandidaten nieuw seizoen Wie is de Mol?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV