Nieuwe trailer: vol gas met Ford v. Ferrari (Nederlandse titel: Le Mans '66) met Matt Damon en Christian Bale

Nieuwe trailer: vol gas met Ford v. Ferrari (Nederlandse titel: Le Mans '66) met Matt Damon en Christian Bale

Nieuwe trailer: vol gas met <em>Ford v. Ferrari</em> (Nederlandse titel: <em>Le Mans '66</em>) met Matt Damon en Christian Bale 20th Century Fox heeft vandaag de splinternieuwe sensationele trailer vrij gegeven van Ford v. Ferrari (Nederlandse titel: Le Mans '66). De meest spraakmakende vete uit de autogeschiedenis krijgt eindelijk de verfilming die hij verdient. Met Oscar winnaars Matt Damon en Christian Bale in de hoofdrol. Racefilm die vuurwerk gaat geven want de trailer ziet er verbluffend goed uit! Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies. Gordels om en vol gas!Dit waargebeurde verhaal gaat over auto-ontwerper Carroll Shelby (Matt Damon) en autocoureur Ken Miles (Christian Bale). Samen bouwden zij een raceauto voor Ford Motor Company om de strijd aan te gaan met het dominante raceteam van Enzo Ferrari tijdens de beroemde 24-uur van Le Mans in 1966. Een productie waar we zin in kunnen hebben. Dat kan ook niet anders want we hebben hier te maken met de fantastische regisseur James Mangold die ook verantwoordelijk was voor de films Logan en Walk The Line. Le Mans '66 is vanaf 14 november 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen.
Trailer :
Nieuwe trailer: vol gas met Ford v. Ferrari (Nederlandse titel: Le Mans '66) met Matt Damon en Christian Bale

20th Century Fox heeft vandaag de splinternieuwe sensationele trailer vrij gegeven van Ford v. Ferrari (Nederlandse titel: Le Mans '66). De meest spraakmakende vete uit de autogeschiedenis krijgt eindelijk de verfilming die hij verdient. Met Oscar winnaars Matt Damon en Christian Bale in de hoofdrol. Racefilm die vuurwerk gaat geven want de trailer ziet er verbluffend goed uit!

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Gordels om en vol gas!
Dit waargebeurde verhaal gaat over auto-ontwerper Carroll Shelby (Matt Damon) en autocoureur Ken Miles (Christian Bale). Samen bouwden zij een raceauto voor Ford Motor Company om de strijd aan te gaan met het dominante raceteam van Enzo Ferrari tijdens de beroemde 24-uur van Le Mans in 1966. Een productie waar we zin in kunnen hebben. Dat kan ook niet anders want we hebben hier te maken met de fantastische regisseur James Mangold die ook verantwoordelijk was voor de films Logan en Walk The Line.

Le Mans '66 is vanaf 14 november 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe trailer: vol gas met Ford v. Ferrari (Nederlandse titel: Le Mans '66) met Matt Damon en Christian Bale of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV