Hilarische klustips van Martien Meiland vanuit Chateau Meiland

Hilarische klustips van Martien Meiland vanuit Chateau Meiland

Hilarische klustips van Martien Meiland vanuit Chateau Meiland In Chateau Meiland is te zien hoe Martien Meiland met zijn familie een oud gebouw in Frankrijk om probeert te toveren tot een waar paleis. Dat kan natuurlijk niet zonder kluservaring, en hij heeft dan ook een aantal handige (en hilarische) klustips. Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv. Martien (Chateau Meiland) was gewaarschuwd voor 'azijnpissers' Bekijk deze video »
TV :

In Chateau Meiland is te zien hoe Martien Meiland met zijn familie een oud gebouw in Frankrijk om probeert te toveren tot een waar paleis. Dat kan natuurlijk niet zonder kluservaring, en hij heeft dan ook een aantal handige (en hilarische) klustips.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hilarische klustips van Martien Meiland vanuit Chateau Meiland of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: frankrijk, nederland, vrouw, media, paleis, dochters, bloed, social media, sbs, kasteel, toveren, tv-programma, avontuur, erica, martien, 2030, sbs6, verdragen, familie, sbs 6, terugkijken, chateau meiland


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV