Martine Bijl overleden op 71-jarige leeftijd

Martine Bijl overleden op 71-jarige leeftijd

Televisie-icoon Martine Bijl is afgelopen donderdag overleden op 71-jarige leeftijd. Ze overleed aan de complicaties van een hersenbloeding, die zij vier jaar geleden had.

Heel Holland Bakt
De afgelopen jaren verscheen Bijl al niet meer in het openbaar. Ook lukte het haar helaas niet meer om de kijkcijferhit van Omroep MAX Heel Holland Bakt te presenteren. Dat stokje werd overgenomen door André van Duin. In november 2018 kwam haar boek Rinkeldekink nog uit, waarin ze vertelde over haar verblijf in een revalidatiekliniek en haar depressie die volgde. Ze was getrouwd met voormalig tv-presentator en regisseur Berend Boudewijn.

Actrice en zangeres
Behalve presentatrice was Bijl ook actrice en zangeres. Ze nam meer dan twintig albums op. Op tv zat ze jarenlang in het panel van het tv-programma Wie van de Drie en was ze ook bekend door de komedieserie Het Zonnetje In Huis met onder meer Johnny Kraaykamp senior en junior. Daarnaast hield ze zich bezig met het vertalen van musicals en was ze te zien in verschillende commercials van potgroentemerk Hak. Geniet hieronder nog een keer van haar nummer Een Kleine Ingreep.

Reacties
Bekende Nederlanders reageren geschokt op haar overlijden. Bekijk hun tweets hieronder:

Martine Bijl overleden op 71-jarige leeftijd Televisie-icoon Martine Bijl is afgelopen donderdag overleden op 71-jarige leeftijd. Ze overleed aan de complicaties van een hersenbloeding, die zij vier jaar geleden had. Overzicht imposante carrière Martine Bijl overleden: overzicht van haar imposante carrière Bekijk deze video » Heel Holland BaktDe afgelopen jaren verscheen Bijl al niet meer in het openbaar. Ook lukte het haar helaas niet meer om de kijkcijferhit van Omroep MAX Heel Holland Bakt te presenteren. Dat stokje werd overgenomen door André van Duin. In november 2018 kwam haar boek Rinkeldekink nog uit, waarin ze vertelde over haar verblijf in een revalidatiekliniek en haar depressie die volgde. Ze was getrouwd met voormalig tv-presentator en regisseur Berend Boudewijn. Laatste HAK-reclame Martine Bijl Bekijk de laatste reclame van Martine Bijl voor HAK Bekijk deze video » Actrice en zangeresBehalve presentatrice was Bijl ook actrice en zangeres. Ze nam meer dan twintig albums op. Op tv zat ze jarenlang in het panel van het tv-programma Wie van de Drie en was ze ook bekend door de komedieserie Het Zonnetje In Huis met onder meer Johnny Kraaykamp senior en junior. Daarnaast hield ze zich bezig met het vertalen van musicals en was ze te zien in verschillende commercials van potgroentemerk Hak. Geniet hieronder nog een keer van haar nummer Een Kleine Ingreep. Sonja Barend interviewt Martine Bijl Sonja Barend interviewt Martine Bijl: "Zit je ermee als mensen je een trut vinden?" Bekijk deze video » ReactiesBekende Nederlanders reageren geschokt op haar overlijden. Bekijk hun tweets hieronder:
Nieuws :
Martine Bijl overleden op 71-jarige leeftijd
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Martine Bijl overleden op 71-jarige leeftijd of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV