Bekijk trailer La Casa de Papel seizoen 3

Bekijk trailer La Casa de Papel seizoen 3

Bekijk trailer La Casa de Papel seizoen 3 Eindelijk krijgen de fans te weten hoe het derde seizoen van La Casa de Papel eruit komt te zien. In de eerste officiële trailer wordt duidelijk dat het voor de bankovervallers knap lastig wordt om te overleven. Het motto: dit keer draait het niet om geld, maar om familie. Het derde seizoen van La Casa de Papel is vanaf 19 juli te zien op Netflix. Bekijk de eerste trailer van La Casa de Papel seizoen 3 Bekijk deze video »
Trailer :

Eindelijk krijgen de fans te weten hoe het derde seizoen van La Casa de Papel eruit komt te zien. In de eerste officiële trailer wordt duidelijk dat het voor de bankovervallers knap lastig wordt om te overleven. Het motto: dit keer draait het niet om geld, maar om familie.

Het derde seizoen van La Casa de Papel is vanaf 19 juli te zien op Netflix.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer La Casa de Papel seizoen 3 of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: tv-serie, netflix, trailer, serie, overleven, geld, fans, familie, seizoen 3, la casa de papel, seizoen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.