Sonja Barend interviewt Martine Bijl: "Zit je ermee als mensen je een trut vinden?"

Sonja Barend interviewt Martine Bijl: "Zit je ermee als mensen je een trut vinden?"

Vandaag werd bekend dat Martine Bijl afgelopen donderdag is overleden. De creatieve duizendpoot is in 1981 te gast bij Sonja Barend om over haar carrière te praten, en Barend knalt er meteen goed in: "Zit je ermee dat de mensen denken dat je een trut zou zijn?"

Martine Bijl kan als geen ander relativeren en dat gebeurt ook hier weer: "Nou, nee hoor," antwoordt ze op de vraag van Barend. "Ik word niet vaak meer zo genoemd." Dat was in het verleden (voor 1981) nog wel regelmatig zo, omdat Bijl bekend kwam te staan als 'een beschaafd doktersdochtertje' en een 'zingende gymnasiaste'.

Bekijk het hele interview hieronder.

<em>Sonja Barend</em> interviewt <em>Martine Bijl</em>: &quot;Zit je ermee als mensen je een trut vinden?&quot; Vandaag werd bekend dat Martine Bijl afgelopen donderdag is overleden. De creatieve duizendpoot is in 1981 te gast bij Sonja Barend om over haar carrière te praten, en Barend knalt er meteen goed in: "Zit je ermee dat de mensen denken dat je een trut zou zijn?" Bekijk de laatste reclame van Martine Bijl voor HAK Bekijk deze video » Martine Bijl kan als geen ander relativeren en dat gebeurt ook hier weer: "Nou, nee hoor," antwoordt ze op de vraag van Barend. "Ik word niet vaak meer zo genoemd." Dat was in het verleden (voor 1981) nog wel regelmatig zo, omdat Bijl bekend kwam te staan als 'een beschaafd doktersdochtertje' en een 'zingende gymnasiaste'. Bekijk het hele interview hieronder.
TV :
Sonja Barend interviewt Martine Bijl: "Zit je ermee als mensen je een trut vinden?"
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sonja Barend interviewt Martine Bijl: "Zit je ermee als mensen je een trut vinden?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen