Chateau Meiland: Erica en Martien hebben geen seks meer

Chateau Meiland: Erica en Martien hebben geen seks meer

Chateau Meiland: Erica en Martien hebben geen seks meer Zelfs bij markante figuren als Erica Renkema en Martien Meiland komt de sleur er op een gegeven moment in. Ze hebben als stel een oud kasteeltje in Frankrijk gekocht om te verbouwen, maar samen in bed kruipen doen ze niet meer. "De seksuele relatie is over," volgens Erica. Martien: "Waarom zouden we bij elkaar slapen? Allemaal gedoe." Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv. Hilarische klustips van Martien Meiland vanuit Chateau Meiland Bekijk deze video »
TV :
Chateau Meiland: Erica en Martien hebben geen seks meer

Zelfs bij markante figuren als Erica Renkema en Martien Meiland komt de sleur er op een gegeven moment in. Ze hebben als stel een oud kasteeltje in Frankrijk gekocht om te verbouwen, maar samen in bed kruipen doen ze niet meer. "De seksuele relatie is over," volgens Erica. Martien: "Waarom zouden we bij elkaar slapen? Allemaal gedoe."

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland: Erica en Martien hebben geen seks meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV