Johan Derksen veegt de vloer aan met nieuwe talkshow Wilfred Genee

Johan Derksen veegt de vloer aan met nieuwe talkshow Wilfred Genee

De kijker van Veronica Inside zat uiteraard met smart te wachten op de mening van Johan Derksen over de nieuwe talkshow Café Hendriks en Genee. "Ik heb het serieus zitten bekijken. Het is de laatste talkshow waar ik in zou willen zitten."

Eindredacteur heeft geen verstand van tv-maken
De Nederlandse muziek en de hoempapa is niet echt aan Derksen besteed: "Dat gehos, dat vind ik verschrikkelijk." Maar de analyticus snapt wel dat de Nederlanders hier van houden. De Toppers verkopen immers ook meerdere malen de Arena uit. Ook over de inhoud van het programma heeft hij het nodige aan te merken: "Ik ben bang dat de eindredacteur die jullie hebben, niet zoveel begrijpt van tv-maken. Ik heb gehoord dat ze bij Koffietijd gezeten heeft, dan weet je eigenlijk al dat ze je niet serieus nemen."

Gelul bij een jukebox
Hij gaat nog even door: "Het was teveel van het goede, gelul bij een jukebox en sidekicks. Een talkshow gaat om het gesprek en je had twee wereldgasten: Sybrand Buma en Jeroen Pauw. De slechte gasten kregen teveel tijd." Bekijk zijn hele relaas onder aan deze pagina.

<em>Johan Derksen</em> veegt de vloer aan met nieuwe talkshow <em>Wilfred Genee</em> De kijker van Veronica Inside zat uiteraard met smart te wachten op de mening van Johan Derksen over de nieuwe talkshow Café Hendriks en Genee. "Ik heb het serieus zitten bekijken. Het is de laatste talkshow waar ik in zou willen zitten." Eindredacteur heeft geen verstand van tv-makenDe Nederlandse muziek en de hoempapa is niet echt aan Derksen besteed: "Dat gehos, dat vind ik verschrikkelijk." Maar de analyticus snapt wel dat de Nederlanders hier van houden. De Toppers verkopen immers ook meerdere malen de Arena uit. Ook over de inhoud van het programma heeft hij het nodige aan te merken: "Ik ben bang dat de eindredacteur die jullie hebben, niet zoveel begrijpt van tv-maken. Ik heb gehoord dat ze bij Koffietijd gezeten heeft, dan weet je eigenlijk al dat ze je niet serieus nemen." Gelul bij een jukeboxHij gaat nog even door: "Het was teveel van het goede, gelul bij een jukebox en sidekicks. Een talkshow gaat om het gesprek en je had twee wereldgasten: Sybrand Buma en Jeroen Pauw. De slechte gasten kregen teveel tijd." Bekijk zijn hele relaas onder aan deze pagina. Bekijk ook Jeroen Pauw geniet van knallende ruzie in talkshow Bekijk deze video » Angela de Jong mist chemie tussen Wilfred Genee en Hélène Hendriks Bekijk deze video »
TV :
Johan Derksen veegt de vloer aan met nieuwe talkshow Wilfred Genee
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen veegt de vloer aan met nieuwe talkshow Wilfred Genee of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV