Oranjeleeuwin Shanice van de Sanden met luipaardkapsel naar WK Frankrijk

Oranjeleeuwin Shanice van de Sanden met luipaardkapsel naar WK Frankrijk

Oranjeleeuwin <em>Shanice van de Sanden</em> met luipaardkapsel naar WK Frankrijk Shanice van de Sanden, sterspeler van de Oranjeleeuwinnen, heeft een speciaal kapsel aangemeten voor het WK in Frankrijk. Met een zogenaamde luipaardcoupe zal ze zeker alle ogen op haar gericht weten te krijgen. Volgende week dinsdag eerste wedstrijdDe Nederlandse ploeg reist vandaag af naar Frankrijk, waar ze volgende week dinsdag hun eerste wedstrijd zullen spelen tegen Nieuw-Zeeland. Op de beelden hierboven zie je hoe de dames, voorafgaand aan hun vertrek, nog even in het zonnetje worden gezet door duizenden fans. Daarnaast was het voor Shanice een mooi moment om haar nieuwe coupe voor het eerst aan de buitenwereld te showen. Bekijk ook Nederland - Australië (vrouwenvoetbal) 3-0 door Shanice van de Sanden Bekijk deze video »
Sport :
Oranjeleeuwin Shanice van de Sanden met luipaardkapsel naar WK Frankrijk

Shanice van de Sanden, sterspeler van de Oranjeleeuwinnen, heeft een speciaal kapsel aangemeten voor het WK in Frankrijk. Met een zogenaamde luipaardcoupe zal ze zeker alle ogen op haar gericht weten te krijgen.

Volgende week dinsdag eerste wedstrijd
De Nederlandse ploeg reist vandaag af naar Frankrijk, waar ze volgende week dinsdag hun eerste wedstrijd zullen spelen tegen Nieuw-Zeeland. Op de beelden hierboven zie je hoe de dames, voorafgaand aan hun vertrek, nog even in het zonnetje worden gezet door duizenden fans. Daarnaast was het voor Shanice een mooi moment om haar nieuwe coupe voor het eerst aan de buitenwereld te showen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Oranjeleeuwin Shanice van de Sanden met luipaardkapsel naar WK Frankrijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV