Chateau Meiland: Martien klust, gilt en vloekt erop los

Chateau Meiland: Martien klust, gilt en vloekt erop los

Martien is in de serie Chateau Meiland volop bezig om van het immense gebouw een droomkasteel te maken. Maar veel gaat tijdens het klussen wederom niet volgens plan. Dus in onderstaande video is vooral veel gegil en gevloek te horen...

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv.

Chateau Meiland: Martien klust, gilt en vloekt erop los Martien is in de serie Chateau Meiland volop bezig om van het immense gebouw een droomkasteel te maken. Maar veel gaat tijdens het klussen wederom niet volgens plan. Dus in onderstaande video is vooral veel gegil en gevloek te horen... Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv.
TV
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland: Martien klust, gilt en vloekt erop los of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: sbs, serie, tv-programma, klussen, martien, video, sbs 6, terugkijken, chateau meiland

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.