Paniek onder Nutella-fans: staking in fabriek

Paniek onder Nutella-fans: staking in fabriek

Paniek onder <em>Nutella</em>-fans: staking in fabriek De grootste Nutella-fabriek van de wereld ligt al een week grotendeels stil. Er wordt gestaakt door de werknemers in de Franse fabriek, zij willen meer geld. Ze blokkeren de aanvoer van alle producten die nodig zijn om Nutella en Kinder Bueno's te maken, daarom kan het voor de fans geen kwaad om nu een voorraad in te slaan. Bekijk het hele verhaal van de NOS in de video hierboven. IJtunnel open voor fietsers door OV-staking Bekijk deze video » Henny Huisman: "Ov-staking levert veel agressie en weinig sympathie op" Bekijk deze video »
Amusement :
Paniek onder Nutella-fans: staking in fabriek

De grootste Nutella-fabriek van de wereld ligt al een week grotendeels stil. Er wordt gestaakt door de werknemers in de Franse fabriek, zij willen meer geld. Ze blokkeren de aanvoer van alle producten die nodig zijn om Nutella en Kinder Bueno's te maken, daarom kan het voor de fans geen kwaad om nu een voorraad in te slaan. Bekijk het hele verhaal van de NOS in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Paniek onder Nutella-fans: staking in fabriek of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV