Onderhandelaars pensioenakkoord zijn positief gestemd

Onderhandelaars pensioenakkoord zijn positief gestemd

Onderhandelaars pensioenakkoord zijn positief gestemd De onderhandelaars die bezig zijn met het pensioenakkoord, komen positief uit het overleg. Er ligt een principeakkoord op tafel dat ervoor moet zorgen dat bijvoorbeeld de AOW-leeftijd niet zo snel stijgt. Asscher en Klaver optimistischLodewijk Asscher (PvdA) laat weten dat de partijen 'een stuk nader tot elkaar gekomen’ zijn. Ook Jesse Klaver van GroenLinks is optimistisch. “Het was echt een heel goed gesprek. Ik zie duidelijk dat het kabinet naar onze wensen heeft geluisterd. Maar we zijn er nog niet.” Bekijk de volledige reacties in de AD-video hierboven. Staatssecretaris Menno Snel in de knel bij Pauw: 'Hoezo, leuke dingen mee doen?' Bekijk deze video » Minister Hugo de Jonge (CDA): "Organisatie in jeugdzorg moet echt beter" Bekijk deze video »
Politiek :

De onderhandelaars die bezig zijn met het pensioenakkoord, komen positief uit het overleg. Er ligt een principeakkoord op tafel dat ervoor moet zorgen dat bijvoorbeeld de AOW-leeftijd niet zo snel stijgt.

Asscher en Klaver optimistisch
Lodewijk Asscher (PvdA) laat weten dat de partijen 'een stuk nader tot elkaar gekomen’ zijn. Ook Jesse Klaver van GroenLinks is optimistisch. “Het was echt een heel goed gesprek. Ik zie duidelijk dat het kabinet naar onze wensen heeft geluisterd. Maar we zijn er nog niet.” Bekijk de volledige reacties in de AD-video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Onderhandelaars pensioenakkoord zijn positief gestemd of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: pvda, lodewijk asscher, kabinet, groenlinks, onderhandelaars, aow, jesse klaver, pensioenakkoord, video, overleg, aow-leeftijd, positief, optimistisch, leeftijd, gesprek, stuk


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV