Crystal meth rukt op in Nederland

Crystal meth rukt op in Nederland

<em>Crystal meth</em> rukt op in Nederland Nederland verandert in een Breaking Bad-staat. Volgens de Landelijke Eenheid van de politie wordt de harddrug steeds vaker in Nederland gemaakt. Makkelijk te makenDe drug zou makkelijk gemaakt kunnen worden. In Amerika zijn er gevallen bekend dat er grote crystal meth laboratoria in badkamers zijn gevonden. In Nederland is dat echter nog niet zo ver. GevaarJan Struijs, voorzitter van de Nederlanse Politiebond, vertelt bij RTL Boulevard: ,,Je kan relatief makkelijk een laboratorium in elkaar zetten. Er zitten echter wel heel veel gevaren aan. Zo kunnen er explosies of brand ontstaan. Daarnaast zijn de gifstoffen die vrijkomen absoluut zeer schadelijk voor de volksgezondheid." Bekijk het hele item van RTL Boulevard hieronder. Chantal Bles vertelt hartverscheurend verhaal over ziekte dochter Jada Bekijk deze video » De Nacht Van Het Kind levert al ruim 96.000 euro op voor goede doelen Bekijk deze video »
TV :
Crystal meth rukt op in Nederland

Nederland verandert in een Breaking Bad-staat. Volgens de Landelijke Eenheid van de politie wordt de harddrug steeds vaker in Nederland gemaakt.

Makkelijk te maken
De drug zou makkelijk gemaakt kunnen worden. In Amerika zijn er gevallen bekend dat er grote crystal meth laboratoria in badkamers zijn gevonden. In Nederland is dat echter nog niet zo ver.

Gevaar
Jan Struijs, voorzitter van de Nederlanse Politiebond, vertelt bij RTL Boulevard: ,,Je kan relatief makkelijk een laboratorium in elkaar zetten. Er zitten echter wel heel veel gevaren aan. Zo kunnen er explosies of brand ontstaan. Daarnaast zijn de gifstoffen die vrijkomen absoluut zeer schadelijk voor de volksgezondheid."

Bekijk het hele item van RTL Boulevard hieronder.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Crystal meth rukt op in Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen