Mark Rutte slaat met vuist op tafel: "Iedereen wil de gaskraan in Groningen dicht"

Mark Rutte slaat met vuist op tafel: "Iedereen wil de gaskraan in Groningen dicht"

Het kabinet moest wederom door het stof vanwege de aardbeving die Groningen onlangs trof. Veel kamerleden van de oppositie eisen excuses van de coalitie, omdat de gaskraan nog altijd niet dicht gaat. Mark Rutte maakt in woord en gebaar duidelijk dat iedereen de gaskraan in Groningen dicht wil, maar dat dat nog niet mogelijk is.

Overheidsfalen
Sandra Beckerman van de SP trapt meteen flink af: "Erken dat er nog steeds sprake is van overheidsfalen van on-Nederlandse proporties." Een aantal andere politici volgen, die stuk voor stuk excuses eisen voor het leed van de Groningers. Rutte biedt welgemeende excuses aan, maar: "Iedereen wil vandaag de gaskraan dichtdraaien, nul, vandaag, klaar, stoppen ermee. Dat gaat niet."

Bekijk het hele fragment hieronder.

Mark Rutte slaat met vuist op tafel: "Iedereen wil de gaskraan in Groningen dicht" Het kabinet moest wederom door het stof vanwege de aardbeving die Groningen onlangs trof. Veel kamerleden van de oppositie eisen excuses van de coalitie, omdat de gaskraan nog altijd niet dicht gaat. Mark Rutte maakt in woord en gebaar duidelijk dat iedereen de gaskraan in Groningen dicht wil, maar dat dat nog niet mogelijk is. Thierry Baudet vraagt Mark Rutte wanneer hij voor het laatst heeft gehuild Bekijk deze video » OverheidsfalenSandra Beckerman van de SP trapt meteen flink af: "Erken dat er nog steeds sprake is van overheidsfalen van on-Nederlandse proporties." Een aantal andere politici volgen, die stuk voor stuk excuses eisen voor het leed van de Groningers. Rutte biedt welgemeende excuses aan, maar: "Iedereen wil vandaag de gaskraan dichtdraaien, nul, vandaag, klaar, stoppen ermee. Dat gaat niet." Bekijk het hele fragment hieronder.
Politiek :
Mark Rutte slaat met vuist op tafel: "Iedereen wil de gaskraan in Groningen dicht"
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mark Rutte slaat met vuist op tafel: "Iedereen wil de gaskraan in Groningen dicht" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV