Pinkpop bestaat 50 jaar: in 1977 flipte Barry Hay door de LSD

Pinkpop bestaat 50 jaar: in 1977 flipte Barry Hay door de LSD

Dit jaar maakt Pinkpop zich op voor de vijftigste editie van het festival. Barry Hay, zanger van de Golden Earring, haalt herinneringen op aan 1977. Toen flipte hij na een goede show door de LSD: "Ik dacht dat ze grote ballen poep het publiek ingooiden."

"Lekker man!"
Hay beschrijft dat er een bijzonder gemoedelijke sfeer hing en dat hij een stripje LSD aangeboden kreeg: "Lekker man!" Vervolgens besloot hij te gaan kijken bij Manfred Mann's Earth Band (bekend van 'Blinded by the Light' en 'Davy's on the Road Again'), waar de trip binnenkwam. "Dat werd een drama. Uiteindelijk heb ik een politiebusje geramd."

Bekijk het hele fragment hieronder.

<em>Pinkpop</em> bestaat 50 jaar: in 1977 flipte <em>Barry Hay</em> door de LSD Dit jaar maakt Pinkpop zich op voor de vijftigste editie van het festival. Barry Hay, zanger van de Golden Earring, haalt herinneringen op aan 1977. Toen flipte hij na een goede show door de LSD: "Ik dacht dat ze grote ballen poep het publiek ingooiden." Donnie rapt Barry Hayze voor het eerst live bij Dit is M Bekijk deze video » "Lekker man!"Hay beschrijft dat er een bijzonder gemoedelijke sfeer hing en dat hij een stripje LSD aangeboden kreeg: "Lekker man!" Vervolgens besloot hij te gaan kijken bij Manfred Mann's Earth Band (bekend van 'Blinded by the Light' en 'Davy's on the Road Again'), waar de trip binnenkwam. "Dat werd een drama. Uiteindelijk heb ik een politiebusje geramd." Bekijk het hele fragment hieronder.
Muziek :
Pinkpop bestaat 50 jaar: in 1977 flipte Barry Hay door de LSD

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Pinkpop bestaat 50 jaar: in 1977 flipte Barry Hay door de LSD of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier