Noodweer boven Nederland: een compilatie van de stormbeelden

Noodweer boven Nederland: een compilatie van de stormbeelden

Het ging er gisteren heftig aan toe boven ons land. Voor grote delen van het land werd code geel en enige tijd zelfs code oranje afgegeven vanwege noodweer, met hagel, onweer en zware windstoten.

Omgewaaide bomen
In de beelden is te zien hoe overal in het land video's zijn gemaakt van het onweer, dat mooie plaatjes oplevert. Er was echter ook overlast: bomen waaiden om, huizen en auto's raakten beschadigd en het treinverkeer werd gehinderd. In Amsterdam werd een bioscoop ontruimd vanwege wateroverlast.

Bekijk hieronder de beelden.

Noodweer boven Nederland: een compilatie van de stormbeelden Het ging er gisteren heftig aan toe boven ons land. Voor grote delen van het land werd code geel en enige tijd zelfs code oranje afgegeven vanwege noodweer, met hagel, onweer en zware windstoten. Code Oranje: Zware regenval in Leiden Bekijk deze video » Zware storm tijdens code oranje in Rotterdam Bekijk deze video » Omgewaaide bomenIn de beelden is te zien hoe overal in het land video's zijn gemaakt van het onweer, dat mooie plaatjes oplevert. Er was echter ook overlast: bomen waaiden om, huizen en auto's raakten beschadigd en het treinverkeer werd gehinderd. In Amsterdam werd een bioscoop ontruimd vanwege wateroverlast. Bekijk hieronder de beelden.
Nieuws :
Noodweer boven Nederland: een compilatie van de stormbeelden
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Noodweer boven Nederland: een compilatie van de stormbeelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV