Lange samenvatting Stan Wawrinka - Roger Federer (Roland Garros)

Lange samenvatting Stan Wawrinka - Roger Federer (Roland Garros)

In de kwartfinale op Roland Garros namen de Zwitsers Stan Wawrinka en Roger Federer het gisteren tegen elkaar op. Het werd een zenuwslopende uitputtingsslag, waarin Federer uiteindelijk aan het langste eind trok.

Nadal
In elke set gingen Wawrinka en Federer, die overigens ook vrienden van elkaar zijn, tot het gaatje: 7-6, 4-6, 7-6 en 6-4. Federer wist te winnen, maar vindt op weg naar de finale nog één grote horde op zijn route: gravelkoning Rafael Nadal. De Spanjaard, die elf van de laatste veertien edities van Roland Garros wist te winnen, had in de kwartfinale geen kind aan de Japanner Kei Nishikori: 6-1, 6-1, 6-3.

Bekijk hieronder de lange samenvatting van de wedstrijd Stan Wawrinka - Roger Federer.

Lange samenvatting <em>Stan Wawrinka - Roger Federer</em> (Roland Garros) In de kwartfinale op Roland Garros namen de Zwitsers Stan Wawrinka en Roger Federer het gisteren tegen elkaar op. Het werd een zenuwslopende uitputtingsslag, waarin Federer uiteindelijk aan het langste eind trok. Novak Djokovic, Rafael Nadal en Roger Federer over Roland Garros Bekijk deze video » NadalIn elke set gingen Wawrinka en Federer, die overigens ook vrienden van elkaar zijn, tot het gaatje: 7-6, 4-6, 7-6 en 6-4. Federer wist te winnen, maar vindt op weg naar de finale nog één grote horde op zijn route: gravelkoning Rafael Nadal. De Spanjaard, die elf van de laatste veertien edities van Roland Garros wist te winnen, had in de kwartfinale geen kind aan de Japanner Kei Nishikori: 6-1, 6-1, 6-3. Bekijk hieronder de lange samenvatting van de wedstrijd Stan Wawrinka - Roger Federer.
Tennis :
Lange samenvatting Stan Wawrinka - Roger Federer (Roland Garros)
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lange samenvatting Stan Wawrinka - Roger Federer (Roland Garros) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV