Kliniek Den Dolder weer onder vuur na ontsnapping Peter M.

Kliniek Den Dolder weer onder vuur na ontsnapping Peter M.

Kliniek Den Dolder weer onder vuur na ontsnapping Peter M. De omstreden kliniek in Den Dolder ligt wederom onder vuur nu Peter M. er is ontsnapt. Eerder kreeg de instelling bakken kritiek toen Michael P. wegliep en Anne Faber vermoordde. Drank en drugs in kliniek“Er is gebrek aan goed personeel dat de juiste inschattingen kan maken”, vertelt journalist Yelle Tieleman bij Pauw. “Drank en drugs komen er nog te makkelijk binnen.” Ook de zus van de ontsnapte Peter M. doet in bovenstaande video een boekje open over haar ervaring met de kliniek, wat er bijvoorbeeld gebeurt als ze haar broer bezoekt. Pauw is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Pauw terugkijken bij Gids.tv. Dit is de foto van Peter M., de ontsnapte patiënt uit de kliniek in Den Dolder Bekijk deze video » Zus ontsnapte Peter M.: ‘Rare sodemieter zonder medicatie en behandeling' Bekijk deze video »
Nieuws :
Kliniek Den Dolder weer onder vuur na ontsnapping Peter M.

De omstreden kliniek in Den Dolder ligt wederom onder vuur nu Peter M. er is ontsnapt. Eerder kreeg de instelling bakken kritiek toen Michael P. wegliep en Anne Faber vermoordde.

Drank en drugs in kliniek
“Er is gebrek aan goed personeel dat de juiste inschattingen kan maken”, vertelt journalist Yelle Tieleman bij Pauw. “Drank en drugs komen er nog te makkelijk binnen.” Ook de zus van de ontsnapte Peter M. doet in bovenstaande video een boekje open over haar ervaring met de kliniek, wat er bijvoorbeeld gebeurt als ze haar broer bezoekt.

Pauw is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Pauw terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kliniek Den Dolder weer onder vuur na ontsnapping Peter M. of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV