Avicii’s nieuwe single Heaven: luister hier live naar de première

Avicii’s nieuwe single Heaven: luister hier live naar de première

<em>Avicii</em>’s nieuwe single <em>Heaven</em>: luister hier live naar de première Heaven is de gloednieuwe single van Avicii, die donderdagmiddag om 17.00 uur postuum wordt uitgebracht. Luister via bovenstaande livestream naar de première van het nieuwe nummer van de overleden Zweedse dj. Nieuwe plaat TIM postuum uitgebrachtHeaven is de derde single die na het overlijden van Avicii (Tim Bergling) wordt uitgebracht. Hij werkte hiervoor samen met Coldplay-zanger Chris Martin. Het liedje is afkomstig van de nieuwe plaat TIM, hierop verschijnt het laatste werk waar de dj voor zijn dood mee bezig was. Ook deze cd wordt donderdag gelanceerd. Tim Bergling FoundationAlle opbrengsten van de plaat gaan naar de Tim Bergling Foundation. De familie wil hiermee geld ophalen voor mensen met psychische problemen. Avicii pleegde vorig jaar zelfmoord. Bekijk hier de nieuwe video SOS van Avicii Bekijk deze video » Vorig jaar overleden Avicii krijgt postuum album: TIM Bekijk deze video »
Muziek :
Avicii’s nieuwe single Heaven: luister hier live naar de première

Heaven is de gloednieuwe single van Avicii, die donderdagmiddag om 17.00 uur postuum wordt uitgebracht. Luister via bovenstaande livestream naar de première van het nieuwe nummer van de overleden Zweedse dj.

Nieuwe plaat TIM postuum uitgebracht
Heaven is de derde single die na het overlijden van Avicii (Tim Bergling) wordt uitgebracht. Hij werkte hiervoor samen met Coldplay-zanger Chris Martin. Het liedje is afkomstig van de nieuwe plaat TIM, hierop verschijnt het laatste werk waar de dj voor zijn dood mee bezig was. Ook deze cd wordt donderdag gelanceerd.

Tim Bergling Foundation
Alle opbrengsten van de plaat gaan naar de Tim Bergling Foundation. De familie wil hiermee geld ophalen voor mensen met psychische problemen. Avicii pleegde vorig jaar zelfmoord.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Avicii’s nieuwe single Heaven: luister hier live naar de première of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV