Caroline de Bruijn beschrijft favoriete GTST-soapkus van Ludo en Janine

Caroline de Bruijn beschrijft favoriete GTST-soapkus van Ludo en Janine

Caroline de Bruijn beschrijft favoriete GTST-soapkus van Ludo en Janine Caroline de Bruijn kruipt voor Goede Tijden, Slechte Tijden al jaren in de huid van haar personage Janine. In het echt is ze ook samen met haar tegenspeler Erik de Vogel, die de rol van Ludo speelt. Over haar favoriete soapkus hoeft ze dan ook niet lang na te denken. Ineens kussen op kantoor“In het oude kantoor nog van Ludo, midden in een ruzie werd het ineens zoenen”, zwijmelt de actrice. Ook vertelt ze meer over haar tegenspeler Ferri Somogyi, want bijna elke keer als ze samen spelen gaat er iets mis. Bekijk de video waarin Caroline haar favorieten beschrijft, hierboven. Bekijk de eerste beelden van nieuwe GTST Instagram-serie Bekijk deze video » Britt Scholte's favoriete soapkus is met Ruud Feltkamp Bekijk deze video »
TV :
Caroline de Bruijn beschrijft favoriete GTST-soapkus van Ludo en Janine

Caroline de Bruijn kruipt voor Goede Tijden, Slechte Tijden al jaren in de huid van haar personage Janine. In het echt is ze ook samen met haar tegenspeler Erik de Vogel, die de rol van Ludo speelt. Over haar favoriete soapkus hoeft ze dan ook niet lang na te denken.

Ineens kussen op kantoor
“In het oude kantoor nog van Ludo, midden in een ruzie werd het ineens zoenen”, zwijmelt de actrice. Ook vertelt ze meer over haar tegenspeler Ferri Somogyi, want bijna elke keer als ze samen spelen gaat er iets mis. Bekijk de video waarin Caroline haar favorieten beschrijft, hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Caroline de Bruijn beschrijft favoriete GTST-soapkus van Ludo en Janine of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV