Vanavond in Beste Kijkers: Jeroen van Koningsbrugge zoent met Erik van Looy

Vanavond in Beste Kijkers: Jeroen van Koningsbrugge zoent met Erik van Looy

Vanavond in <em>Beste Kijkers</em>: Jeroen van Koningsbrugge zoent met Erik van Looy Vanavond wordt in Beste Kijkers het principe van de 'kisscam' uitgelegd. Als twee mensen samen in beeld verschijnen, wordt van ze verwacht elkaar een kus te geven. Na een paar stelletjes in de studio zijn Jeroen van Koningsbrugge en Erik van Looy (presentator Vlaamse versie De Slimste Mens) aan de beurt, en Van Koningsbrugge aarzelt geen moment. Beste Kijkers is elke donderdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Beste Kijkers terugkijken bij Gids.tv. De Mannen van Taal gemist? Dennis van de Ven sjanst met Jeroen van Koningsbrugge Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in Beste Kijkers: Jeroen van Koningsbrugge zoent met Erik van Looy

Vanavond wordt in Beste Kijkers het principe van de 'kisscam' uitgelegd. Als twee mensen samen in beeld verschijnen, wordt van ze verwacht elkaar een kus te geven. Na een paar stelletjes in de studio zijn Jeroen van Koningsbrugge en Erik van Looy (presentator Vlaamse versie De Slimste Mens) aan de beurt, en Van Koningsbrugge aarzelt geen moment.

Beste Kijkers is elke donderdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Beste Kijkers terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Beste Kijkers: Jeroen van Koningsbrugge zoent met Erik van Looy of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV