Donald Trump en Emmanuel Macron herdenken D-Day op Omaha Beach

Donald Trump en Emmanuel Macron herdenken D-Day op Omaha Beach

Vandaag wordt op veel plekken D-Day herdacht, het begin van de geallieerde invasie die precies 75 jaar geleden begon. Op Omaha Beach waren onder anderen de Franse president Emmanuel Macron en zijn Amerikaanse ambtsgenoot Donald Trump aanwezig.

Bevrijding
Met D-Day werd het startsein gegeven voor de bevrijding van West-Europa. Toen kwamen de Britten, Amerikanen en Canadezen aan land in Frankrijk. Omaha Beach heeft sindsdien een legendarische status gekregen, vooral dankzij de beroemde openingsscène in Steven Spielbergs veelgeprezen oorlogsfilm Saving Private Ryan.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Donald Trump en Emmanuel Macron herdenken D-Day op Omaha Beach Vandaag wordt op veel plekken D-Day herdacht, het begin van de geallieerde invasie die precies 75 jaar geleden begon. Op Omaha Beach waren onder anderen de Franse president Emmanuel Macron en zijn Amerikaanse ambtsgenoot Donald Trump aanwezig. Bekijk LIVE de herdenking van D-Day Bekijk deze video » BevrijdingMet D-Day werd het startsein gegeven voor de bevrijding van West-Europa. Toen kwamen de Britten, Amerikanen en Canadezen aan land in Frankrijk. Omaha Beach heeft sindsdien een legendarische status gekregen, vooral dankzij de beroemde openingsscène in Steven Spielbergs veelgeprezen oorlogsfilm Saving Private Ryan. Bekijk het hele fragment hieronder.
Nieuws :
Donald Trump en Emmanuel Macron herdenken D-Day op Omaha Beach
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donald Trump en Emmanuel Macron herdenken D-Day op Omaha Beach of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV