NOS Studio France gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Studio France gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Studio France gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is NOS Studio France elke speeldag om 20:25 uur op NPO 3 te zien. In dit programma wordt het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk besproken. Studio France vormt het programma rondom de livewedstrijd van 21:00 uur. Dat is vanavond de openingswedstrijd Frankrijk - Zuid-Korea. Sjoerd van Ramshorst en side-kick Suse van Kleef presenteren Studio France dagelijks. Van Kleef is NOS-correspondent in Groot-Brittannië en weet veel over het vrouwenvoetbal. Ze was ooit jeugdinternational. Samen met analisten en gasten praten zij over de laatste ontwikkelingen op het WK. Ook is er iedere dag een schakeling met verslaggevers Jeroen Stekelenburg en Rivkah op het Veld voor het laatste Oranjenieuws en reportages over de teams, spelers en ander WK-nieuws. Bekijk hier het speelschema en de uitzendtijden van het WK voetbal voor vrouwen. Nederland - Australië (vrouwenvoetbal) 1-0 door Shanice van de Sanden Bekijk deze video » Nederland - Australië (vrouwenvoetbal) 2-0 door Vivienne Miedema Bekijk deze video » Nederland - Australië (vrouwenvoetbal) 3-0 door Shanice van de Sanden Bekijk deze video »
Uitzending :
NOS Studio France

Vanaf vanavond is NOS Studio France elke speeldag om 20:25 uur op NPO 3 te zien. In dit programma wordt het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk besproken.

Studio France vormt het programma rondom de livewedstrijd van 21:00 uur. Dat is vanavond de openingswedstrijd Frankrijk - Zuid-Korea.

Sjoerd van Ramshorst en side-kick Suse van Kleef presenteren Studio France dagelijks. Van Kleef is NOS-correspondent in Groot-Brittannië en weet veel over het vrouwenvoetbal. Ze was ooit jeugdinternational.

Samen met analisten en gasten praten zij over de laatste ontwikkelingen op het WK. Ook is er iedere dag een schakeling met verslaggevers Jeroen Stekelenburg en Rivkah op het Veld voor het laatste Oranjenieuws en reportages over de teams, spelers en ander WK-nieuws.

Bekijk hier het speelschema en de uitzendtijden van het WK voetbal voor vrouwen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op NOS Studio France of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV