Virgil van Dijk werd uitgefloten tijdens Nederland - Engeland, bekijk zijn reactie

Virgil van Dijk werd uitgefloten tijdens Nederland - Engeland, bekijk zijn reactie

Virgil van Dijk werd uitgefloten tijdens Nederland - Engeland, bekijk zijn reactie Virgil van Dijk werd gisterenavond uitgefloten tijdens de halve finale van de Nations League, die Nederland van Engeland won. Hij kan daar prima mee omgaan, zo vertelt hij in Hart van Nederland. "Ik heb van de wedstrijd genoten. Ondanks dat ze me uitfloten vond ik het een geweldige wedstrijd om te spelen." Last van uitfluiten?De verslaggeefster vraagt zich af of hij tijdens de wedstrijd last heeft van het uitfluiten: "Dat hoor je maar het doet niks met me eerlijk gezegd", aldus de profvoetballer die afgelopen weekend met Liverpool de Champions League won. Bekijk zijn hele reactie hierboven. Bekijk ook Ruud Gullit: "Memphis Depay vond dat de wereld hem met rust moest laten" Bekijk deze video »
Voetbal :
Virgil van Dijk werd uitgefloten tijdens Nederland - Engeland, bekijk zijn reactie

Virgil van Dijk werd gisterenavond uitgefloten tijdens de halve finale van de Nations League, die Nederland van Engeland won. Hij kan daar prima mee omgaan, zo vertelt hij in Hart van Nederland. "Ik heb van de wedstrijd genoten. Ondanks dat ze me uitfloten vond ik het een geweldige wedstrijd om te spelen."

Last van uitfluiten?
De verslaggeefster vraagt zich af of hij tijdens de wedstrijd last heeft van het uitfluiten: "Dat hoor je maar het doet niks met me eerlijk gezegd", aldus de profvoetballer die afgelopen weekend met Liverpool de Champions League won. Bekijk zijn hele reactie hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Virgil van Dijk werd uitgefloten tijdens Nederland - Engeland, bekijk zijn reactie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV