Roger Federer vs Rafael Nadal: de mooiste rally's op gravel

Roger Federer vs Rafael Nadal: de mooiste rally's op gravel

Roger Federer vs Rafael Nadal: de mooiste rally's op gravel Roger Federer en Rafael Nadal strijden vanmiddag tegen elkaar in de halve finale van Roland Garros. Het is uiteraard niet de eerste keer dat de twee heren elkaar treffen op gravel. Bekijk hierboven de mooiste punten en rally's tussen de twee van de afgelopen jaren. Bekijk ook Lange samenvatting Stan Wawrinka - Roger Federer (Roland Garros) Bekijk deze video » LIVESTREAM: Roger Federer - Rafael Nadal (halve finale Roland Garros) Bekijk deze video »
Tennis :

Roger Federer en Rafael Nadal strijden vanmiddag tegen elkaar in de halve finale van Roland Garros. Het is uiteraard niet de eerste keer dat de twee heren elkaar treffen op gravel. Bekijk hierboven de mooiste punten en rally's tussen de twee van de afgelopen jaren.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Roger Federer vs Rafael Nadal: de mooiste rally's op gravel of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: finale, rafael nadal, roger federer, Roland Garros, rally, halve finale, video, nadal, livestream, plek

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.