Rafael Nadal verslaat Roger Federer met ruime cijfers en staat in finale Roland Garros

Rafael Nadal verslaat Roger Federer met ruime cijfers en staat in finale Roland Garros

De Spaanse toptennisser Rafael Nadal heeft zijn status als gravelkoning wederom waargemaakt. In een halve finale waar vooraf was gehoopt op een spannende strijd overklaste hij rivaal Roger Federer: 6-3, 6-4 en 6-2.

Reeks
Nadal is bezig aan een indrukwekkende reeks overwinningen op het Franse graveltoernooi. De winst op Federer betekent de 22ste overwinning op rij voor Nadal. Hij besloot de wedstrijd met een verwoestende service, die Federer te machtig werd: die kon de bal geen richting meer meegeven, waardoor hij uit ging en Nadal de winst pakte.

Bekijk hieronder het winnende punt van Rafael Nadal.

Rafael Nadal verslaat Roger Federer met ruime cijfers en staat in finale Roland Garros De Spaanse toptennisser Rafael Nadal heeft zijn status als gravelkoning wederom waargemaakt. In een halve finale waar vooraf was gehoopt op een spannende strijd overklaste hij rivaal Roger Federer: 6-3, 6-4 en 6-2. Roger Federer vs Rafael Nadal: de mooiste rally's op gravel Bekijk deze video » ReeksNadal is bezig aan een indrukwekkende reeks overwinningen op het Franse graveltoernooi. De winst op Federer betekent de 22ste overwinning op rij voor Nadal. Hij besloot de wedstrijd met een verwoestende service, die Federer te machtig werd: die kon de bal geen richting meer meegeven, waardoor hij uit ging en Nadal de winst pakte. Bekijk hieronder het winnende punt van Rafael Nadal.
Tennis :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rafael Nadal verslaat Roger Federer met ruime cijfers en staat in finale Roland Garros of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: wedstrijd, cijfers, finale, rafael nadal, roger federer, overwinning, Roland Garros, status, opslag, halve finale, machtig, nadal, winst

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.