Samenvatting Roger Federer - Rafael Nadal (halve finale Roland Garros)

Samenvatting Roger Federer - Rafael Nadal (halve finale Roland Garros)

Rafael Nadal heeft het weer geflikt: hij staat opnieuw in de finale van Roland Garros. In de halve finale wist hij met groot machtsvertoon zijn eeuwige rivaal Roger Federer af te schudden. In de finale wacht Novak Djokovic of Dominic Thiem.

Gravelkoning
Nadal blijft zijn status als gravelkoning waarmaken met zijn 22ste overwinning op rij op Roland Garros. Federer liep vanaf het begin van de wedstrijd achter de feiten aan en kwam zijn achterstand niet meer te boven: 6-3, 6-4 en 6-2.

Bekijk de samenvatting van de wedstrijd hieronder.

Samenvatting Roger Federer - Rafael Nadal (halve finale Roland Garros) Rafael Nadal heeft het weer geflikt: hij staat opnieuw in de finale van Roland Garros. In de halve finale wist hij met groot machtsvertoon zijn eeuwige rivaal Roger Federer af te schudden. In de finale wacht Novak Djokovic of Dominic Thiem. Rafael Nadal verslaat Roger Federer met ruime cijfers en staat in finale Roland Garros Bekijk deze video » GravelkoningNadal blijft zijn status als gravelkoning waarmaken met zijn 22ste overwinning op rij op Roland Garros. Federer liep vanaf het begin van de wedstrijd achter de feiten aan en kwam zijn achterstand niet meer te boven: 6-3, 6-4 en 6-2. Bekijk de samenvatting van de wedstrijd hieronder.
Tennis
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Roger Federer - Rafael Nadal (halve finale Roland Garros) of klik hier als je dit een leuke video vindt:

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.