Jan Boskamp onder de indruk van René van der Gijp's theatershow

Jan Boskamp onder de indruk van René van der Gijp's theatershow

Jan Boskamp onder de indruk van René van der Gijp's theatershow Jan Boskamp is bij de theatershow van René van der Gijp geweest. Hij was diep onder de indruk van de voetbalkenner. “Gijpie was in een wereldvorm!”, jubelt Boskamp in bovenstaande video. Tranen gelachen“Ik had die verhalen al een paar keer gehoord, maar de tranen lopen nog steeds over je wangen heen”, vertelt Boskamp. “Hoe hij het vertelt, hoe hij het opbouwt, dat was echt grote klasse. De mensen lagen helemaal in een deuk.” Boskamp is roddel Joke Bruijs beuOver de anekdote van Hans Kraaij Jr. was Boskamp minder enthousiast. Hans vertelde een verhaal dat Jan het bed zou hebben gedeeld met actrice Joke Bruijs, maar volgens Boskamp is daar niks van waar. Jan Boskamp is Ajax-supporter geworden Bekijk deze video » Ali B volledig afgebrand door heren Veronica Inside Bekijk deze video »
TV :
Jan Boskamp onder de indruk van René van der Gijp's theatershow

Jan Boskamp is bij de theatershow van René van der Gijp geweest. Hij was diep onder de indruk van de voetbalkenner. “Gijpie was in een wereldvorm!”, jubelt Boskamp in bovenstaande video.

Tranen gelachen
“Ik had die verhalen al een paar keer gehoord, maar de tranen lopen nog steeds over je wangen heen”, vertelt Boskamp. “Hoe hij het vertelt, hoe hij het opbouwt, dat was echt grote klasse. De mensen lagen helemaal in een deuk.”

Boskamp is roddel Joke Bruijs beu
Over de anekdote van Hans Kraaij Jr. was Boskamp minder enthousiast. Hans vertelde een verhaal dat Jan het bed zou hebben gedeeld met actrice Joke Bruijs, maar volgens Boskamp is daar niks van waar.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jan Boskamp onder de indruk van René van der Gijp's theatershow of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV